Először is ért a “kutyák nyelvén”.

Hiszen sok kutya viselkedik bizalmatlanul első alkalommal a kutyakozmetikusnál például az eszközök hangjától, a fürdetéstől, vagy csak az őt gondozni kívánó embertől. Azokkal a kutyusokat, akikkel bizalmatlan viselkedésük közben nem jól kommunikálnak pl. lefognak, kényszerítenek, a szabadulásuk érdekében mindent megtesznek, akár harapnak is. Őket sokszor szedálni, vagy akár altatni szokták a sikeres gondozásuk érdekében. Mi egyiket sem tesszük! EHELYETT JÓL KOMMUNIKÁLUNK VELÜK !Ezen felül ezek a szerek rendszeres használata többnyire egészségügyi és pszichikai kockázattal járnak.

Nincs szükség a lefogásra vagy ezekre a szerekre, ha ért a kutyakozmetikus a “kutyák nyelvén”!

Mi tudjuk, hogy nincs mitől félniük, és el is tudjuk mondani az ő nyelvükön, ezért megbíznak bennünk és nyugodtak lesznek.

Kutyaiskolákban oktatóként a kutyák viselkedésével, pszichológiájával kapcsolatban szerzett tudásomat eredményesen alkalmazom a kozmetikázásuk során is. Jelenleg is tanítom a gazdikat a kutyás tudományra az Alpok Alfa kutyaiskolában, ezért nyugodtan rám bízhatják azokat a kedvenceiket is, akik kissé érzékenyek és aktív ellenállásuk végett eddig egyáltalán nem, vagy csak nehezen, altatva, szedálva sikerült ápolni.

S hogy a kutyáitok minél szebbek legyenek, a legjobb kozmetikumokkal dolgozom és a legkiválóbb szakemberekhez járok a tudásomat gyarapítani.

Az ápoltság fél egészség!

A szakszerű kutyakozmetika, a rendszeres és minőségi ápolás nem csak a kutya igényes és esztétikus külleme és általános komfortérzete miatt lényeges! Bár sokan csak az ápolt megjelenésre gondolnak, a kutyakozmetika az állat egészsége és szellemi kiegyensúlyozottsága érdekében is fontos.

Kozmetikánkban csúcsminőségű kozmetikumokkal ápoljuk kedvencét. Célunk, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk az általános fürdetéstől és nyírástól a legösszetettebb kutyakozmetikai kezelésekig. Folyamatosan képezzük magunkat hogy elsajátíthassuk a legújabb trendeket, fogásokat. Arra törekszünk, hogy kedvence a lehető legkíméletesebb módon, minimális stressz és maximális odafigyelés mellett szépüljön. A legnagyobb odaadással, szeretettel végezzük a négylábúak ápolását!

Szolgáltatásaink


  • Kölyökkutyák kozmetikához szoktatás, viselkedési, nevelési tanácsadás
  • Minden szőrtípus szakszerű ápolása (nyírás, trimmelés, zsinórozás, rövid, közepes, hosszú szőr)
  • Egészségügyi nyírás, fésülés, karomvágás, élősködőmentesítés
  • Rugalmas időpont egyeztetés
  • Részkozmetikázásra is van lehetőség
  • Háztól házig szállítás