Bemutatkozás

Csizmazia Tamásnak hívnak. 2012-ben nyitottuk meg Az Alpok Alfa kutyaiskola kapuit. Hogy miért ébred fel az ember egy szép napon azzal a gondolattal, hogy kutyaiskolát szeretne alapítani? Ez most már nem is annyira fontos, de nagyon szívesen és őszintén elmondom neked, ha szeretnéd. Időközben eltelt több mint tíz év és azok a kapuk még mindig nyitva vannak. Erre igazán büszke, büszkék vagyunk, hiszen sok-sok innovációra van szükség ahhoz, hogy egy kutyasuli állja az idők viharait. Manapság sok kutyaiskola várja a tanulni vágyó egyre tudatosabb és igényesebb gazdikat, akik a legjobbat szeretnék kutyáiknak. Nem csoda, hiszen időközben a kutyák az emberek szívében társ, családtag helyet foglaltak el. Persze mi sem vagyunk ezzel másképp. Így már nem csak feladatokra szeretnénk a kutyáinkat „beprogramozni”, hanem minőségi életet szeretnénk velük élni. S mitől lesz az? Egy jó kutyasuliban nem csak elmondják, hanem meg is tudják mutatni.

Keress fel több kutyaiskolát, majd gyere el hozzánk is, ismerkedj meg velünk, és biztos vagyok abban, hogy meg fogod hozni a számodra legjobb döntést!

Segítünk neked abban, hogy kutyáddal boldog, biztonságos, kiegyensúlyozott életet élhess! Sok szeretettel várunk, családias baráti hangulattal, hasznos és egyben szórakoztató foglalkozásokkal! Tudjuk, hogy a kutyád a legjobb barátoddá szeretne válni! Ám ez csak a segítségeddel sikerülhet neki!

Az együttműködés feltétele egymás kölcsönös megértése.

Dr. Kováts Zsolt, Kutyaiskola
 

Kapcsolatfelvétel