Üdvözöllek!

Csizmazia Tamásnak hívnak. Rendőrségi Kutya-vezető és Kutyakiképző vagyok. Kutyáimmal egyrészt a „rosszfiúkat” üldözzük, másrészt az eltűnt, elveszett, bajba jutott emberek megtalálásához nyújtunk hathatós segítséget. Ezen felül az Alpok Alfa Kutyaiskola vezetőjeként megosztom tudásom, tapasztalataim minden kedves tanulni vágyó arra érdemes kutyatartóval, hogy minél büszkébb lehessen kutyájára!

 

Nálam a rendőrkutyák is családtagok!

Munka után velük teljesen hétköznapi életet élek, ezért a kutyások mindennapi kihívásaival is nap, mint nap szembe kell néznem. Tudom, nem könnyű a kutyások élete és nem árulok el túl nagy titkot azzal, hogy csak okos kutyával lehet igazán boldog az ember.

 

„Van egy módszerem”

Megtanultam az évek során, valójában a kutyák tanításának „nincs legjobb” általános érvényű módszere. A legjobb, ha minden gazdának személyre szóló segítséget nyújtok!

 

„A saját módszered”

Minden ember és minden kutya bizonyos mértékben más és más! A „JÓ ÚT-ROSSZ ÚT tanításának elvét követve, a saját módszered veled közösen alakítom ki, a te egyéniségedhez, kutyád egyediségéhez, életetek kihívásaihoz formálva!

 

A „jó út rossz út” tanításának elve!

A kutyád pontosan tudja, hogy mit akar elérni az életben. Amit nem tud tökéletesen az az, hogyan lehet elérni, megszerezni a lehető legegyszerűbben. Mit fog tenni, hogy kiderítse? Próbálkozik, kísérletezik, mert a célok eléréséhez bizony cselekedni kell! Amiket vagy siker, vagy kudarc koronáz. Tehát vagy JÓ vagy éppenséggel ROSSZ tapasztalatok érik. A kutyád, mint ahogy te magad is ösztönösen keresi a jó, kerüli a rossz visszajelzésekkel járó helyzeteket. Itt jössz be Te a képbe!

Segítek neked abban, hogy kutyáddal boldog, biztonságos, kiegyensúlyozott életet élhess! Sok szeretettel várlak kutyaiskolámban családias baráti hangulattal, hasznos és egyben szórakoztató foglalkozásokkal! Hiszem, hogy a kutyád a legjobb barátoddá szeretne válni! Ám ez csak a segítségeddel sikerülhet neki!

„Az együttműködés feltétele egymás kölcsönös megértése.”

                                                                              Dr. Kováts Zsolt, Kutyaiskola